Partner LAMINAM

LAMINAM

logo-laminam

Od společnosti LAMINAM doporučujeme

Dlažby do exteriéru. Dlažby do interiéru. Obklady do exteriéru.

Laminam Spa byla založena v roce 2001 s cílem vyrábět velké keramické desky minimální tloušťky, takové, které se nikdy předtím nevyráběli.

V roce 2004 byla vyrobena první velká deska měřila 1000x3000mm a měla tloušťku pouhých 3 mm.

V roce 2015 jsou na trh jsou uváděny desky o rozměrech 1620×3240 a tloušťce 12 mm a v roce 2018 tloušťka těchto desek dosahuje 20 mm.

S tak širokou škálou výrobků vyráběných a dostupných v různých velikostech a tloušťkách najde každý ten správný povrch pro zamýšlené použití nejen pro vnitřní a venkovní stěny a podlahy, ale také pro kuchyňské desky a ostrůvky, koupelnové desky, nábytek, stoly, posezení, dveře, krby, digestoře a jakýkoli druh svislého nebo vodorovného povrchu.

Laminam vyrábí keramické desky, které zpochybňují tradiční použití tohoto materiálu, tyto velké desky s minimální tloušťkou, různých povrchů, se používají v exteriérové architektuře, interiérovém designu a nábytku.

Zavedením bioaktivních postupů do výroby propůjčují našim deskám antibakteriální, samočisticí vlastností, které pomáhají k naprostému vymýcení a zlikvidování (eradikace) znečišťujících látek, je to jen jeden z příkladů toho, jak Laminam hodlá usilovat o dokonalost prostřednictvím inovací.

U vnějších povrchů podporují přirozenou eliminaci organických sloučenin v důsledku agrese znečišťujících látek, což přispívá k udržení čistoty fasád budov ve srovnání s neošetřenými povrchy. Ve vnitřních površích májí desky pozoruhodný antibakteriální účinek.

Vlastnosti, standardy kvality, výkon a všestrannost udržitelně vyráběných desek Laminam jsou lepší než u přírodních materiálů, což výrazně překračuje jejich omezení použití.

Neustálá snaha o zlepšení, výzkum a průkopnický duch inovací je v samém srdci filozofie Laminam

Nekonečné možnosti stylu a designu exponenciálně zvyšují kreativní možnosti pro dosažení sofistikovaného, personalizovaného prostoru. Řada barev a povrchových efektů umožňuje dosáhnout rovnováhy barev a materiálů prostřednictvím kontrastů a harmonií, čímž se každý prostor promění v jedinečné, individuální mistrovské dílo toho, kdo jej navrhuje, žije v něm, nebo v něm pracuje.

Jádrem filozofie Laminam je neochvějný sklon k inovacím a snaha o jedinečnost. Věnujeme intenzivní výzkumnou činnost pro každý jednotlivý produkt, abychom spojili estetickou a kvalitativní dokonalost se šetrností k životnímu prostředí, což je jedna z klíčových hodnot značky.

Foto-LAMINAM-villa-patrick-gallery